Vad vi gör

Vi är en fullservicebyrå. Det betyder att vi jobbar med alla delarna inom marknadsföring och kommunikation. För oss är det inte uppdragets omfattning som är det väsentliga utan karaktären.

Vi har en bred kunskap när det gäller koncept och content marketing för varumärkesbyggande, säljande, informerande och utbildande marknadsföring – såväl online som print.

”Digital” kommunikation har under åren blivit den viktigaste marknadsföringskanalen för många av våra uppdragsgivare. Vi har skapat ett flertal digitala strategier och plattformar såsom e-handels- och kommunikationslösningar via digitala och sociala medier.

I vår bransch finns många krångliga uttryck som till exempel varumärkesvård, varumärkes-plattform och profilprogram. Men oavsett om ditt uppdrag är litet eller stort så kan vi hjälpa dig. Det kanske handlar om att ta fram en helt ny grafisk kommunikationsplattform, en ny logotyp, strategi för företagets digitala närvaro, lansering av en helt ny produkt. Eller vill du kanske ha hjälp med ett helhetsgrepp om din marknadsföring? Vi är med andra ord en fullservicebyrå.
Välkommen till R&M Reklambyrå – vi kan hjälpa dig!

I vårt team av egen personal, frilansare och inhyrda konsulter ingår en rad olika medarbetare, många med spetskompetens.
AD
Copywriter
Illustratörer
Arkitekter och inredare
Fotografer och avancerade bildretuschörer
Affärsutvecklare
SEO, SEM och SEA experter
Osv

Detta gör vi.
Varumärkesplattform och kommunikationslösningar
Marknadsrådgivning och affärsutveckling
Online marketing, web, e-handel och analys
Folder-, broschyr- och katalogproduktion mm
Mässor och utställningar
Grafisk design och illustrationer
Design och inredningsuppdrag
Reklamfoto både i studio och ute på "fält"
Osv

loading...

Kunder

Vi har och har haft förtroendet att arbeta med framgångsrika varumärken och företag. Många av de företag vi arbetar med har varit kunder under många år.